60 seconden

L A C H je boosheid niet weg…. maar hou ze ook niet vast. Ze komt je iets vertellen… ze komt je vertellen dat je iets nodig hebt. Kijk je B O O S H E I D in de ogen, geef ze de kans om je te ‘vertellen’, te onderzoeken wat jij nodig hebt…. en dan kan je boosheid met een gerust H A R T vertrekken… (en lees ook nog eens de post van 26 januari 😉 ) Stappen in het L A B Y R I N T geeft je de mogelijkheid om naar je boosheid te kijken maar niet alleen naar je boosheid. Het pad van het labyrint brengt je naar ‘binnen’ en toont jou wat je nodig hebt om verder te stappen op je levenspad. Het helpt om er met een zekere openheid, ontvankelijkheid naar te kijken. en daar hebben we onze G L I M L A C H voor… Kijk eens om je heen, er zijn maar weinig mensen die lachen. Kinderen lachen meer dan 400x op een dag. Slechts 30% van de volwassenen lachen gemiddeld meer dan 20x op een dag, 14% zelfs minder dan 5x. 4-every-minute.png

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: