Getuigenis

“Dag reisgenoot Twee jaar lang heb ik me ten volle ingezet voor mijn studies, de opleiding die ik altijd al zo graag wilde volgen. Tegen mijn verwachtingen in, bleek het toch niet mijn ding te zijn. Ik voelde me niet meer thuis in wat ik dacht dat mijn droom en levensdoel was. In eerste instantie was ik verward. Toch voelde ik na een tijdje dat het misschien tijd was om een ander pad in te slaan. De vraag was echter: welkeen?… En zo liep ik een tijdje “verloren”, tussen twee paden in. Het ene was geen optie meer, de andere was nog onbekend. Daarom kwam ik bij jou aankloppen. Of je even wou mee wandelen, tot ik het onbekende pad kon vinden. En dat wilde je, waarvoor dank 🙂 Vandaag kan ik met enige trots vertellen dat ik het pad gevonden heb! Jij hielp me inzien wat ik belangrijk vind, wat mijn noden en talenten zijn. Sommigen had ik nog nooit onder ogen gezien. Gedurende onze sessies kwam ik mezelf tegen, en dus ook mijn nieuwe droom: pedagogie van het jonge kind. Intuïtief voelde ik een connectie met de opleiding, puur op buikgevoel. Maar toch nam ik er even mijn “checklist” bij. – Verbondenheid: check – Creativiteit: check – Talenten benadrukken: check – Coachen en kinderen: check – … In deze opleiding vind ik mijn levensvisie en –doel terug die ik niet vond in mijn vorige studies. Al hetgeen ik “miste” komt nu terug op mijn pad. Wie ik ben, wordt weerspiegeld in de opleiding, en dat, dat doet me glimlachen 🙂 Dank je wel, reisgenoot, voor de interessante tocht waarin ik een puzzelstukje van mezelf vond. Laura”Amba-Amba-sept17-HR(c)SilvieBonne-21

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d