Laten we duidelijk zijn ! Van in den beginne …

Zag jij het ook tijdens het scrollen dat er heel wat BV’s voorbijkwamen met vier stippen op hun hand?  Ik vond het wel mooi eigenlijk. En had ik nog ketnetkijkende kindertjes in huis dat had ik het misschien ook meteen geweten, maar niet dus. Tijd om op onderzoek te gaan… en wat blijkt: Het is een initiatief van Ketnet en de boegbeelden zijn wrappers Tinne Oltmans, Leonard Muylle, Sander Gillis en Thomas Van Achteren.

Van 2 tot en met 9 februari vindt in Vlaanderen en Brussel de Vlaamse Week tegen Pesten 2018 plaats. Ook Ketnet zet de schouders onder dit initiatief met de Move tegen Pesten. en dit jaar dus met als slagzin: STIP IT

en daar zag ik wel iets in… een STIP IT yogasessie…

want laten we duidelijk zijn,  een yogi groot of klein die kiest voor evenwaardigheid en respect … en met deze yogales gaan we die kracht in onszelf extra activeren…

In 2018 zijn ben ik alvast van plan om mijn vingerafdruk te laten zien voor (kinder)yoga… Er komt dus nog meer van dat 🙂

Yo Gasten! Vanessa

 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: