10 redenen waarom amba-amba een goede plek is om jouw kinderyoga-opleiding te volgen en een elfje

Heel veel kinderyoga-opleidingen, waarom zou je dan kiezen voor de opleiding bij amba-amba? that’s the question…
We laten de deelnemers aan het woord:

  1. Je krijgt een complete, professionele opleiding die doorleefd is. Geen kopietjes uit boeken, maar een volledig eigen samengestelde cursus met massa’s voorbeelden en ideeën om direct zelf mee aan de slag te gaan.  Een betaalbare opleiding met begrip voor ieders situatie. (voor opleidingscheques, neem contact op met Charlotte van Eekhout Academy )
  2. Het is een pure, liefdevolle, speelse, praktische, creatieve opleiding, maar vergis je niet: onder het speelse ligt een diepe laag van vakkennis, liefde voor het vak, de amba’cht die voelbaar maakt wat kinderyoga is. Vanessa leert je verder te kijken dan de cursus. Je leert kinderyoga ‘ademen’.amba-amba-groeit-35
  3. Bij amba-amba kom je thuis in een fijne, rustige ruimte – warm in alle betekenissen van het woord. Het is een plaats met een ziel en tegelijkertijd professioneel.  Een mooie balans tussen de twee. Je voelt dat de mensen van amba-amba (Filip en Vanessa én hun kinderen) dit écht graag doen, zonder in te boeten op kwaliteit.
  4. Bij amba-amba vind je ervaring. Filip en Vanessa delen hun ervaringen, kennis en wijsheid vanuit hun volle, authentieke wezen. Reeds 25 jaar verdiepen ze zich in geweldloosheid, conflicthantering, evenwaardigheid. Voeg daarbij 15 jaar opgebouwde expertisme rond kinderyoga en dit zowel met baby’s, peuters, kleuters, lagereschoolkinderen, tieners, moeders en vaders, leerkrachten, begeleiders op scholen, kinderdagverblijven, in huiskamers en yogastudio’s en je kan spreken van een complete opleiding kinderyoga.
  5. Er wordt met kleine groepen gewerkt. Er is aandacht voor jouw verhaal, je wordt aangemoedigd om je eigen stijl te ontdekken, aangepast aan jouw behoefte, talent, temperament zodat je wat je leerde kan toepassen in jouw werksetting, op jouw eigen wijze…
  6. Vanessa heeft een sleutel… met haar onvoorwaardelijk enthousiasme neemt ze jong en oud mee naar de rijke, innerlijk wereld van het kind. Ze slaagt erin om terug verwondering op te roepen. Je (her) ontdekt je innerlijk kind. En hier ligt de toegangspoort om écht en verbindend contact te maken. Zelfs als je niet onmiddellijk plannen hebt om kinderyoga professioneel in te zetten, kan deze opleiding heel veel betekenen voor je eigen persoonlijke groei.                                                                                                      amba-amba-groeit-48
  7. Een kinderyogaopleiding bij amba-amba dat is Samen… alles beleven, ervaren en delen, samen op weg gaan, samen genieten en nieuwe dingen ontdekken, samen open staan voor de mooie wereld om ons heen!  Je krijgt de kans om zelf te proberen en te voelen wat de oefeningen met je doen. Het is be-leven, ervaren. Niet enkel leren met je hoofd, maar het voelen met je hart, met je hele Zijn. Het gaat een laag dieper. Wat je hier meekrijgt, je niet uit een boek.
  8. Je krijgt naast heel veel inspiratie ook materiaal aangereikt. Er wordt de tijd genomen om materiaal grondig te bespreken. Vanessa gaat steeds op zoek naar goede, ondersteunde materialen. Ze ontwikkelt ook eigen materiaal. Amba-amba is een winkel waarvan je weet dat de producten bruikbaar zijn. Je koopt geen lucht.  De winkel biedt een extra service; maar je voelt geen enkele aankoopverplichting.
  9. Yoga, kinderyoga gaat over verbinding. Er is ‘nazorg’ bij probleempjes of vragen. Kinderyogadocenten kunnen na de opleiding vrij hun eigen weg gaan, er is geen financiële binding, geen verplichtingen achteraf. Toch blijft amba-amba een bron van inspiratie. Via een ‘gesloten’ amba-amba kinderyogaplatform kunnen collega’s ideeën, inspiratie, oplossingen met mekaar gaan uitwisselen. Iedereen kan amba-amba volgen op pinterest, spotify. En je verschijnt op het kinderyoganetwerk, zodat mensen die een kinderyogadocent zoeken, je makkelijk kunnen vinden.
  10. Er wordt aandacht van binnenuit aandacht besteed aan het yogakader, de filosofie. Niet de theorie… maar het doorleven, ook tijdens de opleiding. Je gaat als groep door een veilig proces. Je mag zijn wie je bent, je komt thuis bij jezelf. De kinderen die bij amba-amba kinderyoga volgen, voelen dat, maar ook de cursisten tijdens de opleiding. Amba-amba en de kinderyoga-opleiding maken voelbaar wat kinderyoga precies inhoudt, voorbij de taboes, de verhalen, de onzekerheden.

Je bent nog 1 stap verwijderd van je deelname aan de 20ste editie van de kinderyoga-opleiding…  doorklikken …  voor alle administratie, praktische info en om in te schrijven… Wij kijken er alvast naar uit om je te ont-moeten!

 

Amba-Amba-sept17-HR(c)SilvieBonne-10

11. VolonTHEE

Opleidingen bij amba-amba dat is thee en chocolaatjes in begrepen en vanaf 2018 ook een gezonde lunch mee in de prijs! En dit allemaal om er voor jou een topinvestering van te maken… because you deserve !

 

vragen bij erkenning en certificaten? dan sturen we je graag door naar deze post

 

2 gedachten over “10 redenen waarom amba-amba een goede plek is om jouw kinderyoga-opleiding te volgen en een elfje

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: