Over zwermen enzo

 

Afbeeldingsresultaat voor brené brown creativity is the way

Vier keer per jaar stellen we bij amba-amba onze ruimte ter beschikking om te zwermen… dan komen we samen… om te delen..  We doen het weer op 24 maart. Dus deze post is een uitnodiging voor jou !

Volgzaamheid

Mensen houden vanuit een cultuur van volgzaamheid hun eigen sterktes vaak verborgen. Vanuit het moeten volgen en meelopen. Binnen de lijnen blijven zonder dit in vraag te stellen. En eigenlijk is dit zonde. Het voelt vaak alsof je maar voor een deel leeft.

Deellawine

Bij De Zwerm bieden we een plek aan om elkaar aan te steken vanuit het creatieve delen, mekaar te inspireren en zo aan te moedigen om ook te delen. Enkel zo kan een deel-lawine ontstaan en komt De Zwerm in beweging. De Zwerm is een uitnodiging om te durven uit komen voor de creativiteit die aan je ziel gebonden is. Kom even los van je opgelegde bescheidenheid en hou De Zwerm in beweging. “Clear your mind of can’t” en laat zien wat je in je borrelt en wat jou beroert.

Platform

Wil je doen wat je graag doet? Wil je ontdekken waar je passie ligt, wat je talenten zijn? Of die nog meer gaan ontwikkelen en laten groeien. Wil je graag streven naar ‘echt’ leven, naar meer authenticiteit? De Zwerm steunt je, moedigt je aan en biedt je een platform aan. En dit op een luchtige en plezante in een beschermde omgeving.de-zwerm-114-2

 

“De enige unieke bijdrage die we ooit zullen leveren aan deze wereld, zal moeten voortkomen uit onze creativiteit.”
“Als we iets zinvols willen doen, moeten we iets creatiefs doen. Koken, schrijven, tekenen, krabbelen, schilderen, knippen en plakken, fotograferen, collages maken, breien, een stoommachine nabouwen, beeldhouwen, dansen, een huis inrichten, toneelspelen, zingen… het maakt niet uit wat. Zolang we creatief bezig zijn, geven we het leven zin.”
Brené Brown

Wijze madame dus, interessante madame ook om eens te googlen 🙂

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: