18 plannen voor 18 inspireert amba-amba

Als wij samen rond de tafel zitten met Hans Verhelst en Annelies Reynaerts van aHa architecten en Tom Callebaut van TC Plus  dan gaat het stromen… Dan gaan we dromen, vol enthousiasme én vertrouwen…

Vorig jaar posste Tom het volgende op social media:

Ons Passantenpaviljoen, dat sinds 2011 allerlei vormen aangenomen heeft en een experiment in tuindelen was, krijgt een vervolg: de G-LAB. We willen met ons gezin meer ruimte van onze woning en tuin publiek inzetbaar maken. Voor de woning komt een pétanquebaan die altijd toegankelijk zal zijn. In en rond de woning komen verscheidene kamers die in overleg gedeeld kunnen worden. Die nieuwe plek is een laboratorium voor generositeit en een oefenplek in.We hopen op deze manier een positief en verbindend gebaar naar de buurt te maken en het beleid te inspireren in het zoeken naar nieuwe manieren van samenleven.

Deze ochtend tussen 9 en 10 liet Jan Hautekiet (radio 1) Tom Callebaut even aan het woord om over zíjn huis te vertellen in de reeks ‘18 plannen voor 18’.  Je kan hun babbel via onderstaande link  herbeluisteren…

https://radio1.be/g-lab-stelt-gezinswoning-open-voor-de-hele-buurt

Wij zijn super dankbaar dat Tom mee in de denkdank stapte om zo mee zorg te dragen voor de sfeer en de intenties van de nieuwe ruimtes. Mede dankzij zijn inbreng maken we van het nieuwe amba-amba  een verbindende plek. Na het zoetzotte overleg buigt Hans zich ondertussen over het voorontwerp…

We blijven enthousiast dromen en vertrouwen… #trust
We worden omringd door fantastische mensen… wauw

taartjes

 

 

Een gedachte over “18 plannen voor 18 inspireert amba-amba

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: