Gipsy Nes blogt van 10 naar 1

Bloggen en lijstjes gaat nogal goed samen zeggen ze en nu ik hier al 65 dagen in mijn zetel lig. Uren tijd heb voor overpeinzingen, bepeinsde ik ineens misschien moet ik eens een lijstje posten. Ook al is mijn motto misschien wel ‘kmoe zjuuste niets’, misschien moet dit nu juist wel. Voor het gemoed …

10 DINGEN DIE NIET MEER ZO VANZELFSPREKEND ZIJN

samen slapen en knuffelen met mijn lief | de voordeur op tijd open doen | frietjes halen bij de buren | boven geraken |beneden geraken | content zijn | hulp vragen | maanweek doorkomen | mails en telefoons beantwoorden | alles eigenlijk

9 VAN DIE ONVERWACHTE DINGEN

Tony Chocolonely in een postpakje en zoveel andere postpakjes vol kleine gelukjes| lezen en creatief zijn is lastig | een rolstoel kan voorover kantelen | dat het zo lang zou duren | voelen wie ik mis | vrienden die hier met avondeten arriveren | nieuwe ontmoetingen tijdens taxiritjes | eindelijk doorhebben hoe de tv-afstandsbediening werkt | mijn stappenteller geeft het op

8 DINGEN WAAR IK DANKBAAR VOOR BEN

Beedrop | familiehulp | mijn mama die aanvoelde dat mijn haar NU moest geknipt worden | Aiko die niet van mijn zijde wijkt | rituals happynes badproducten om het getsjool van badkamer aangenamer te maken| alle lieve, bezorgde, aanmoedigende berichtjes | échte postkaartjes die ik mocht ontvangen | het zonnetje | eigenlijk zijn er duust dingen waar ik énorm dankbaar voor ben

7 DINGEN DIE IK ECHT MIS

In kleermakerszit zitten | Huppelen | dansen | springen | yogatten | zelf beslissen wanneer ik zit | tafel dekken

6 DINGEN DIE IK LEER

Delegeren | coördineren | commanderen | fantaseren | mediteren | me laten soigneren | relativeren | doseren

5 DINGEN DIE IK GA DOEN VAN ZODRA IK WEER MAG

Uren wandelen met Aiko en mijn lief | zonnegroetjes | rolschaatsen | gras maaien | eindelijk die nieuwe jeans aan doen van Marcel de Bruxelles

4 DINGEN DIE ME HELPEN OM MOED TE HOUDEN

Father Brown | verse fruitsla | toelaten om de moed te verliezen | aseme

3 DINGEN DIE IK WIL ONTHOUDEN

Ik mag om hulp vragen | ik kan om hulp vragen | mijn voet kan het weten |

2 ZOTTE DINGEN

De Lush bath bomb bevatte heel veel blinkers en sparkels die heel lang blijven plakken op je vel. Daar zat ik dan te blinken in het ziekenhuis, gênant | 5 verschillende gipsen, waarvan 1 in Wally-kleuren én met elke gips een voorstelling gaan bekijken

1 LAATSTE WOORD OF ZIN voor mijn gezin

Dank je aan mijn wollekes! Jullie moeten omgaan met alle moods en met de rondliggende krukken. Let op dat je geen been breekt!

2 gedachten over “Gipsy Nes blogt van 10 naar 1

Voeg uw reactie toe

  1. Neske, veel courage…de 10 dingen die ik mis kan ik niet zomaar samenvatten in 15 zinnen…ik had jullie graag geholpen met de verbouwingen maar momenteel heb ik daar de energie niet voor. Mijn ouders zijn hulpbehoevend en gelukkig is er inderdaad familie, dankbaarheid en…
    Tijd heelt alles. Knuffel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: