Online prikbord

Dankzij het wereld-wijde-web kon amba-amba vanuit randstad Waregem toch een plekje krijgen in de wereld van dienstverlening en winkelhieren. Heel wat mensen dichtbij en verderaf volgen het wel en wee via de schermpjes.

Tof Tof Tof. Duust keer danke

Het is een heel werkske om alles up-to-date te houden, zelf niet gotgansendentijd met schermpjes bezig te zijn. Zoals we hier zo vaak zeggen… balans hé, het is dé balans… Gelukkig zien we het als deel van het ondernemen én doen we dit graag. Het helpt om het niet te zien als ‘moeten’ en er speels naar te kijken.

Maar in de grote socialmedia-oceaan zijn er enkele onderstromen, waar we zelf geen vat op hebben. Algoritmes, technische dingen die op de achtergrond draaien. Om het hoofd hierbij boven water te houden moeten we hiervoor op jou rekenen. dus dank je wel voor iedere like bij een virtueel bezoekje, voor een reactie, een deelactie, een tag… op facebook, instagram en google+ en het online-prikbord waar we hieronder nog iets over te zeggen hebben.

Daarnaast doe je er ook je zus, broer, kameraad, vriendin, buurvrouw, collega, baas, partner, … een groot plezier mee.

Oedadde? Ewel, we krijgen hier heel vaak te horen dat ‘ze’ ons al een tijdje volgen en dat net dat ene berichtje er voor zorgde dat ‘ze’ inschrijven, komen winkelen, bestellen,…

Ja, je bent voor ons een belangrijke amba-ssadeur. Nog eens duust keer danke dus.

Dit blogbericht om jullie mede te delen dat je, nu het toch zo warm is, even goed met je voeten in een bassin kunt gaan zitten om onze vernieuwde pinterestpagina te gaan ontdekken, en van daaruit veel goeste te krijgen om te komen meedoen en je meteen ook via www.amba-amba.be in te schrijven voor de workshops en lessenreeksen van de nazomer… en dat in onze nieuwe amba-ambaplek

Staat de openingsdatum eigenlijk al in je agenda? 13-14-15 september…niet vergeten hé en breng ze maar mee: je zus, broer, kameraad, vriendin, buurvrouw, collega, baas, partner. Dan zien ze het meteen ook eens in het echt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: