Einde van de nieuwsbrief

Maar eerst een beetje over het begin

Heel lang geleden, misschien zelfs toen de dieren nog konden praten, vroeg ik aan de deelnemers van de Averbode inspiratiedagen om hun emailadres op een aviertje te noteren.  Omdat ik toen, als beginnend vormingswerker niet had verwacht dat ik 500 exemplaren van mijn syllabus moest voorzien.  Misschien is het sinds toen dat jij van ons een nieuwsbrief krijgt. En dat is al heeel lang!

Heel lang geleden had ik ook nooit kunnen dromen dat amba-amba geworden is, wat het nu is. Het is magisch! De emaillijst is lang én trouw en dat doet deugd.

Mee met den tijd

Toen kwamen de andere mogelijkheden om te ‘verbinden’: FacebookInstagramPinterestBloggenYoutube en zelfs Spotify. Je kan ons ondertussen overal terugvinden. En dat is tof, maar tegelijk ook wel heel versnipperd en onderhevig aan de grillen van Mr Zuckerberg. Niet iedereen is op deze kanalen actief en we horen nog te vaak: ah, dat heb ik gemist, of dat wist ik niet. En dat vinden we jammer.

Onze nieuwsbrieven hielden we écht heel beperkt, want nieuwsbrieven worden vaak als ongewenst, of spam of reclame gezien. En als er iets is wat we niet willen dan is het op jouw zenuwen werken. 

Omdenken

Nu hebben we beslist om het helemaal om te denken. Wie onze mailings wil ontvangen, geeft een emailadres, in vertrouwen. (privacywet, weet je nog) dus mogen die mailings wel wat ‘waarde’ hebben. En dus worden onze nieuwsbrieven ambabbels.

ambabbels

We beloven jou waardevolle ambabbels. Met niet alleen ons wekelijkse lessen. Want wat ben je der mee om te weten dat je hier elke week op maandag een uurtje yoga kan doen als je aan de andere kant van het land woont hé. of in Amerika! of Costa Rica!

We beloven extra inspiratie, bruikbare filmpjes, leestips, speeltips voor thuis en op het werk.  Soms gratis en soms ook eens betalend. (aja, want met gratis betalen we de rekeningen niet natuurlijk). Soms een kortje, soms een langere. Soms iets wat je ook op facebook ziet passeren, of waar een blogbericht van gemaakt wordt.

We dromen van een nieuwsbrief waar je naar uitkijkt.  Zoals ik vroeger bij de brievenbus ging zitten om op de postbode te wachten. Is er een kaartje mee van L&L? Of een brief uit Nederland van mijn pennenvriendinnetjes van de camping?  Ja, het liefst zouden we er misschien wel échte post van maken, snailmail.. met een postzegeltje erop. Maar dat kunnen we hier niet bolwerken.

Maar dus, om maar te zeggen: Sta je nog niet op onze mailinglist (emailadressenlijst) en wil je onze post graag ontvangen, dan is het nu de moment.
Je kan aanvinken over wat we je mogen schrijven. En weet je, je kan je altijd weer uitschrijven dus niets verloren hé.

Mercikes voor het vertrouwen,
Warms, Vanessa
met de groeten van Filip

Een gedachte over “Einde van de nieuwsbrief

Voeg uw reactie toe

  1. Blij met jullie initiatieven! Altijd heel blij iets van jullie te horen. Zelf ben ik niet echt iemand om veel te posten per e-mail , ik snak naar babbels face to face… komt wel weer.
    Sorry als je niet veel van mij hoort, maar mis jullie echt wel! Dikke knuffel🥰🙏Nele

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d