De zotte adventsdoze van amba-amba

We tellen samen af naar Kerst… met de adventsdoos.

Een adventsdoos die voor iedereen bruikbaar is, jong en oud – man of vrouw – alleenstaand en voor het gezin – gezin met jonge kinderen, gezin met jongeren en liefjes en en en… Ik vond het een zalige uitdaging…
per doos 24 kadootjes, allemaal ingepakt, en met een persoonlijk briefje erbij. Ik wou echt geen berichtjes typen. Dus met mijn lievelingsbalpen (waar nog een heel verhaal aan vasthangt) en in een fris nieuw schriftje (ik ben zot van schrijftje) ging ik aan de slag…

Ik neem jou als lezer nu mee in het proces. maar dus met een een postje een dag later… zodat we niets online verklappen voor de eigenaars van de pakjes…

Pakje 1: missie geslaagd: iedereen kan er iets mee

Een rolleke wc-papier van the good roll – We zijn topfan bij amba-amba. Uiteraard gebruiken we dit papier in onze toiletten en er is nu ook een doos keukenrol onderweg; Ik mag deze week allemaal geschenkjes versturen voor collega’s van een klant en daar zit ook een pakket in. ondertussen met kerstwikkel. Hoe zot is dat! Zeg het met een rol wc-papier. De wikkels gebruik ik trouwens ook om artikelen in te wikkelen voor verzending en we gaan er ook mee knutselen tijdens kampjes.

In de adventsdoos was deze als eerste, maar dat idee kwam pas later, bij pakje 15. Want tijdens het inpakken bedacht ik hoe onlogisch het was om deze nog in een extra papiertje te steken. Dus geschenkje 1 was geen echte verrassing.
De grote boodschap erbij: deze rol is om bewust door te spoelen, los te laten. en met de nodige humor deze maand te starten.

bij the good roll kan je kiezen voor een abonnement, bij amba-amba kan de rollen los kopen of in een verpakking van 4 stuks…
We zijn extra open dus je kan de geschikte rol zelf komen uitkiezen

Vanessa, met de groetjes van Filip

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: