En de zessss !

Wist je dat wat je denkt heel veel kracht heeft? Gedachten werken als magneten. Wat je denkt kan dus maar beter positief zijn, want je trekt het aan.

Michael Pilarczyk schrijft: Zodra je je aandacht ergens op vestigt, wordt die gedachte gevoed met meer soortgelijke gedachten. Daarom zijn negatieve gedachten zo gevaarlijk. Gedachten worden dingen. Een gedachte is energie. Je kunt die gedachten ook meten. Gedachten zijn magnetisch, elektrisch geladen en gedachten hebben een frequentie. Wanneer je denkt worden die frequenties als trillingen (golfbewegingen) uitgezonden in het universum en trekken op magnetische wijze soortgelijke dingen op diezelfde frequentie aan. Het werkt net als met radio, televisie en mobiele telefonie. We stemmen af op een bepaalde frequentie en je ontvangt het gewenste signaal. Hoe dat technisch werkt hoeven we niet te weten om het juiste signaal te kunnen ontvangen en naar de radio te kunnen luisteren. Wil je een andere zender, dan moet je jouw ontvanger afstemmen op een andere frequentie.

Hoeveel keer denken (en zeggen we tegen onszelf): ik kan dat niet? het zal me niet lukken? ik ben niet goed bezig? ik ga dat weer laten vallen…

Pakje zes is een magneetje: AJA! hebdem?
met ofwel de boodschap: YOU ARE HERE … want hoeveel keer ben je niet met je gedachten ergens anders dan bij jezelf? oefenen in aanwezig zijn bij jezelf
of met de boodschap: AS YOU WISH … let op wat en hoe je denkt (bedenkt) in mogelijkheden of in beperkingen?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: