Inschrijven voor een activiteit bij amba-amba

Lees hieronder de belangrijke praktische info rond de beurtenkaarten en afspraken

 • Alle beurtenkaarten bij amba-amba zijn 2 jaar geldig en zijn door mekaar te gebruiken: dus voor je kind of voor jezelf. dus geraken op die manier snel op en de kans dat er beurten verloren gaan is kleiner.
 • Het inschrijvingsplatform – momoyoga – (heeft niets met onze dochter te maken, sorry voor de eventuele verwarring) vraagt per deelnemer een ander emailadres. Helaas kunnen wij daar zelf niets aan veranderen. Wil je je twee kinderen inschrijven voor de yogales, stuur ons een mailtje en dan bespreken we onze creatieve oplossingen om toch gebruik te maken van de voordelen van een beurtenkaart
 • Omdat 1 keer yoga nog niet veel effect kan hebben verwachten we dat kinderen een reeks van 5 volgen. je kan hiervoor een beurtenkaart van 5 kiezen, deze is minder lang geldig dan de 10-20-25 beurtenkaarten omdat we met een duidelijk afgebakend periode werken. Opbouwen en afronden is belangrijk in het yogaproces. Je kan evenwel eens een beurt annuleren en die dan aansluitend op de reeks toevoegen. Je doet er je kind en ons geen plezier mee om eens te komen als het past of te annuleren als het jou niet uitkomt.
 • Omwille van de opgelegde maatregelen hebben we er voor gekozen om de vervaldatum te verlengen. Het was een heel werkje om door alle geregistreerden te gaan, maar dus, alle abonnementen zijn minstens nog bruikbaar tot dec 2021. (tenzij later aangekocht). 
 • Was je ingeschreven voor een opleidingsmodule (onze groeiselpakketen) dan kan je die voucher ook gebruiken om te herboeken. 
 • Vanaf 9 juni maken we een frisse start dat wil zeggen alle afspraken weer zoals vanouds:
  Van zodra je voor een les inschrijft, wordt je in de les verwacht. 
  Online annuleren kan tot 4 uur voor aanvang. Daarna zal je beurt aangerekend worden.
  Je les annuleren doe je via het online systeem Momoyoga. Dit kan niet via e-mail, Facebook, Instagram, en ook niet telefonisch. Ben je vergeten te annuleren, of ben je niet op tijd in de les, dan ben je helaas je beurt kwijt. Je aanwezigheid registreren kan nog tot 1 uur voor de start van de les indien er nog plaats is.
 • Als door onvoorziene omstandigheden of te weinig deelnemers een sessie niet kan doorgaan, ben je die beurt uiteraard niet kwijt! Je wordt hier via email vanop de hoogte gebracht.
 • Alle benodigdheden voor een yogales zijn hier aanwezig, maar breng gerust je eigen dekentje mee en je waterfles.
 • Oja in momoyoga zal je altijd zien dat Vanessa de lesgever is, maar dat is wel niet altijd zo: vanaf september zijn ook Filip, Liesbeth, Yamina, Kate, Liesbet er ook (weer) bij. Omdat we voor hen geen account activeren als lesgever krijg je altijd Vanessa te zien in het vakje van lesgever. 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: