Kinderyogaliga

Zottekes… Zo’n een vier jaar geleden botste ik tegen enkele bizarre, vreemde  structuren ivm erkenning van (kinder)yoga-opleidingen. Ik leerde (of werd bevestigd) dat erkenningen ‘gekocht’ worden… en dat je als kinderyogadocent enkel kan aansluiten bij alliancies in het buitenland (VS en GB). Kort samengevat: ik betaal een paar honderd euro’s lidgeld om op mijn website te kunnen zetten dat ik aangesloten ben. Toppie, dan ben ik verzekerd, krijg ik korting in hun webshops (ahum shop lokaal) en kan ik bij hen terecht om te werken aan mijn lesgeefskills…
Voelde niet ‘juist’ voor mij… en ja, ik heb er van wakker gelegen… ik had zelfs telefonische gesprekken met de CEO in Amerika… maar steeds stuitte ik op muren als het ging om kinderyoga.

en dus…

En dus nam ik het initiatief om samen met andere kinderyogadocenten in België de handen in mekaar te slaan.  
3 jaar geleden hielden we de kinderyogaliga (kyli) boven de doopvont. 

Ondertussen tellen we een  40tal leden, die mekaar ontmoeten voor inspiratie, 
workshops, voordrachten.  Ze krijgen een eigen verzekering én kortingen er bovenop. ‘k ben content… 

Er wordt werk gemaakt van een nieuwe website, maar alle nodige info vind je nu op www.kinderyogaliga.be
Zouden we aan het dubbele aantal collega’s geraken tegen onze vierde verjaardag? Dat zou mooi zijn

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: