Dit is dauw.

Intens leven en voelen in muziek gegoten

Wie al lang mijn muzikale leven volgt, weet dat ik al heel lang droom van een samenwerking met een zangeres. Zo mocht ik al van verschillende samenwerkingen genieten. Allemaal samenwerkingen met een eigen verhaal. Waar ik hier niet ga over uitweiden (dit is een nieuwsbrief en geen boek). Kort samengevat levens evolueren en engagementen veranderen. En zeker als zo’n samenwerkingen in de ‘vrije tijd’ gebeuren. 

Maar vandaag ben ik super blij deze nieuwe samenwerking te mogen aankondigen. Jaren geleden ontmoette ik Celien. Het klikte meteen, maar we hadden toen allebei wel redenen om het bij een fijn gesprek te laten. Het moment op de houten bank in amba-amba gaan we niet snel vergeten.
Nooit gedacht dat die bank zo bijzonder zou zijn, toe ik hem maakte. Misschien moet je er ook eens op gaan zitten. 🙂

Celien De Pelecijn is net als ik een gevoelsmuzikant. Vanuit het bewust leven, met zorg, diepte en grote empathie zingt met heel haar hart. Haar unieke klankkleur blijk heel mooi te blenden met mijn klanken.

We spraken af vorig jaar op 11/11 om 13:13. Dat leek ons wel leuk. Om eens te proberen, hadden we gezegd. Dat proberen bleek zo bijzonder dat we hiermee onmiddelijk verder gingen. 
Ondertussen werkten we een jaar lang achter de schermen en hebben we een reeks nummers klaar. Klaar om de stap naar buiten te zetten met een nieuwe band.

Alles is nieuw. Behalve onze passie voor muziek, instrumenten en ervaring. Nieuwe naam, nieuwe site, nieuwe socialmedia, enz. Massaal volgen dus!

Om onze ‘comming out’ te vieren geven we alvast ‘n 6 tal nummer vrij. Waar je vrij naar kan luisteren. Voor nu kan je luisteren naar onze demo via Soundcloud. Daar kunnen we onze nummer makkelijk met je delen. En kan jij nummers liken en delen. Uiteraad zijn we héél benieuwd naar je reactie. 

groeten als dauwdruppels, 
Filip
Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: